Lite resultat...

Här kommer helgens resultat från tävlingen Gulsippan. (Har varit på fastlandet den här helgen, det är därför det har varit lite tyst här på bloggen över helgen ;)

Först ut av mina kaniner var Santos. Han var ganska taggad på framhoppningen men det tappade han på banan. Men han kom imål på 3 fel (med lite tur på ett hinder) och det räckte till final!
I finalen var det samma sak. Taggad på framhoppningen och lite mindre på banan. Även i finalen blev det 3 fel...


Andra start ut var Minolta. Dock tog jag ut henne väääääldigt tidigt. Men hon satt mest still (eller jag försökte hålla henne på samma plats) så hon gjorde inte av med så mycket energi.
Men sedan var det något som skrämde henne så hon blev lite ofokuserad. Hon krachade in i de största hindrena och dök emellan bommar. Så det slutade på 5 fel. Det märks att hon behöver lite mer träning för donnan.
Men jag slår vad om att hon skulle vara mer säker om hon hade fått hoppa samma bana en gång till.
Hon lär sig nämligen hur fort som hellst!


Sist ut var den lilla tanten Vicky som tävlade lätt utom tävlan.
Jag börjar fundera på om hon inte har bytt kön så som hon håller på. Hon gräver, nosar och skvätter precis som en hane.
Men tillbaka till tävlingen...
Hon var lite ofokuserad på framhoppningen men det är inte så ovanligt. Hon brukar inte behöva värmas upp så mycket då hon bara blir trött isf.
När vi kommit över startbomen flöt det bara på. Och när vi var över mål förstod jag att hon inte rivit ett enda hinder! Jag hoppade inte fram inför finalen, för som sagt så är hon ganska lat :P
Men i finalen sprang hon på lite och det gick riktigt bra. 0 fel även denna runda! Lilla tant hade inte rivit ett enda hinder!! Hon tyckte verkligen att det var kul att hoppa lätt och det ska hon få göra fler gånger framöver! :) Vi hade verkligen kul på banan igen. hon la sig inte platt på mage en enda gång!! Jätteskojj!










Foto: Sofie Jansson