Skön hemmadag!

En hemmadag! GUD VA SKÖNT! Fast jag har dock inte varit hemma exakt hela dagen. Vid halv 12 var jag hos frisören och fixade till håret. Jätteskönt nu efteråt och är väldigt nöjd. Tror inte det är så många tunt omkring som kommer märka något men för mig blev det stooor skillnad :P

Igår gjorde jag och pappa rent i vårat stora akvarium. Det betyder att alla fiskar, allt vatten och all sand tog vi ur och så fick fiskarna det riktigt rent och fint!
Jättekul att se på tycker jag :) Jag hittade också en fisk som jag intetrodde vi hade kvar längre.

 (lånad bild)
En Ancistrus mal som vi köpte för någon månad sedan. Egentligen så köpte vi 4st men de försvann i det stora akvariet. Men jag blev väldigt glad över att det iaf fanns en kvar!


När jag cyklat hem till mamma så tog jag ut kaninerna. Jag gjorde en inhägnad brevid den gamla hagen och lät 2 kaniner vara ute samtidigt. Funkade riktigt bra tyckte jag!
Santos fick vara ute i den gamla hagen och damerna i den tillfälliga.
Vicky och Santos var väldigt intresserade av varandra men efter ett tag tröttnade de på varandra.
Minolta tyckte den nya hagen var jääätte lääskig! Många stampar i marken, men efter ett tag märkte hon att det inte var så farligt och började undersöka annat. Minolta var inte alls intresserad av Santos och Santos var nog lite häpen över det. Men han fann sig gott i skuggan och låg utsträckt på magen.