Åkersberga 29/11

Den trevligaste tävlingen jag har varit på, på länge. Med allmänt trevlig stämning och duktiga kaniner kan det ju inte vara annat än bra.
 
Pussels Ch Someone Like You
Rak elit
Zoey var bruuuunstig, så jag hade inga förhoppningar på att hon ens skulle komma i mål. I grunden var hon extremt snurrig och sprang ut en hel del. Men det lossnade efter halva banan och då var det bara rakt in i mål efter ett lyft över ett plank. I finalen gick hon klockrent på 0 fel och det räckte till en 3:e plats. Kan inte vara annat än supernöjd med henne då jag inte ens trodde vi skulle komma i mål.
 
 
 
Tomorrows Myster
Rak elit
Sid hoppade glatt i mål på 4 fel. Lite onödiga fel men klart godkänt ändå.
 
Sky Attack
Rak svår x2
Lipton hoppade inte ett enda hinder i någon av klasserna. Det kändes som att han hade fått kortslutning och hade tappat allt självförtroende. Jättekonstigt, men så kan det ju vara ibland. Jag hoppas innerligt att det bara var en engångsföretelse och att han kommer i mål på nästa tävling.
 
Grenens Starlit Memory
Rak svår x2
Debuttdags för kapten Nemo. 4 fel i första och 3 i andra. Båda gångerna var det ett fel för mycket för final... Men han skall hårdtränas och jag ska försöka få bort sparkandet, för hinderna har han verkligen inga problem med! Det han rev var i stort sett bara rättuppstående och han klarade alla stora svårboxar.
 
Storugns Princess of China
Rak lätt
Selma är så fantastiskt rolig att hoppa. Alltid på hugget och det är bara att släppa henne vid start så fixar hon resten. 0+0 och sista pinnen till medel! Ska bli kul att starta henne i medel nästa gång för att få se på riktigt vad hon går för :)
 
 
Vi kom inte hem på kvällen som det egentligen var tänkt. Stormen Gorm gjorde så att båtarna ställdes in på söndagen, så vi fick en extra dag i stockholm och kom hem idag kl 15 istället.