Kalmar 27/12

I helgen var jag och Gabbi på äventyr i Kalmar. Det blev längre vistelse än vad vi egentligen hade planerat då blåsten gjorde så att båten blev inställd. Men det gör inget när man har trevligt sällskap och en hel massa godis :)
Tävlingen var i ridhus så det blev kaninernas första ridhustävling för den här säsongen. Vissa tog det bättre än andra men de kämpade alla på riktigt fint.
 
Tomorrows Mystery 
Rak elit
Sid hade fint go i början av banan men när de stora hindrena kom blev han lite osäker. 6 fel totalt där ett var ett korrfel.
 
Grenens Starlit Memory
Rak elit
Nemo har endast tävlat ett fåtal gånger i ridhus och han är väldigt känslig vad det gäller underlag så det blev lite knas. Men inte så många sparkar som jag trodde men han missbedömde vissa hinder. 5 fel totalt och jag är faktiskt riktigt nöjd med det.
 
Pussels Gt Ch Someone Like You
Rak elit
Zoey har en tendens till att brunsta i ridhus så det var vad jag hade förväntat mig. Hon gjorde en lite osäker grund på 2 fel men i finalen var hon äckligt fin. Rakt fram i ett tempo som hon kunde hantera, inte brunstspring som det oftast kan bli. 2+0 ledde till vinst.
 
Pralienens Fame and Glory
Rak lätt x2
Amy har aldrig hoppat i ridhus så förväntingarna var inte särskilt höga. Visst hade vi sikte på en sista pinne till medelsvår men så blev det tyvärr inte. 0+2 i första där hon missbedömde två boxar. I andra lätten gjorde hon sina bästa starter! 1+0, där det första felet var mitt tyvärr. Hon hoppade och det gjorde inte jag, så vi möttes på mitten. Men hon har aldrig känts så säker och haft sån marginal så jag kan inte vara annat än jättestolt! Dessutom fick hon ju hoppa final i båda omgångarna :D
 
 
Selma fick tyvärr stanna hemma då hon hade magont när vi skulle åka. Då kändes det inte så aktuellt att ta med henne, men det kommer som tur är fler tävlingar framöver ;)