Lövsta 31/8

Idag var det en ganska liten tävling ute i Lövsta.
 
Grenens Starlit Eyes
Krok svår
Egentligen var Santos bara med för att det skulle bli en klass. Han var inte så himla hoppsugen och det blev halvdana hopp över de flesta hindrena. Han gjorde en snygg kraschlandning i hindret som stod bakom vattengraven och gav många ett gott skratt. Det slutade med  5+4 fel...
 
Tomorrows Mystery
Krok svår + längd ej elit
Sid har verkligen kommit i form nu och är mycket mer koncentrerad när vi hoppar. 1+0 i kroken och det var lite konstiga svängar men han klarade det fint i alla fall. han var även vinnare i klassen och tog sin tredje krokpinne i svår.
 
Längden då... Jag hade endast som mål att han inte skulle bli oplacerad. Men han hade nog andra tankar. Träningen förra veckan kanske gav lite resultat ändå för han rev inte någon gång innan 160cm som han klarade i andra försöket. Han var den enda kaninen över på den längden så därmed hade han vunnit. Men han kändes ändå lite taggad så jag prövade på 180cm.
Första försöket var han riktigt nära. I andra kändes det att han började bli  trött. I tredje lyckades han faktiskt att studsa över 180cm och därmed hade han slagit sitt rekordbästa med hela 60 cm!!!
Fast jag tror aldrig att han kommer bli en riktig längdkanin ändå, men det är kul att testa hans hoppkapacitet lite ibland.
 
Runaways Glädjerus
Krok lätt
Nicki tyckte det var väldigt läskigt med alla ljud runtomkring, tävlingsplatsen var väldigt nära en väg där det körde en massa bilar. 1+2 blev det till slut och det blev en sjunde placering. De där krokpinnarna får helt enkelt vänta ett tag till.
 
Pussels Someone Like You
Krok lätt
Helt klart den roligaste kaninen jag har att hoppa med! Så himla hindersökande och fartig och en himla massa hoppkapacitet!
1+0 och det ledde till en vinst och sista pinnen upp till msv även i krok. Nu skall vi börja träna inför medelsvårdebuten!
 
 Foto: Sandra Magnusson (Från Hågelby)