Nu har han flyttat ut...

 
Ja, nu sitter min lilla pälskling ute i sin bur och har det bra. Han fick flytta ut vid lunch och sedan tyckte jag att han kunde få stanna där ute. Han såg så glad ut så jag kände inte för att låta honom sitta i sin transportbur längre.
 
Bara för att han inte skulle få det så kallt där ute så slängde jag in lite extra halm till honom.
 
Efter att kaninerna hade fått mat började jag städa undan allt i mitt rum som var efter Santos och jag kan lova att det låg iaf hö och bajs över hela golvet :P Så det blev mycket renare när jag var färdig  ;)
Men jag är djupt imponerad över mig själv att jag bara plockade undan det sådär! Om det hade varit riktiga jag hade jag försökt att skuta upp det så långt som möjligt... He he :P
 
 
Imorse var det en av mina kaniner som lång riktigt illa till... Santos fick komma ut i hagen på morgonen och jag skulle bara slänga in en gren till Sid. Men Sid får damp och springer runt och stampar. Till sist hoppar han ut ur buren och ner i hagen där Santos är!
Sid springer flera varv runt i hagen i panik och jag föröker få tag på honom men inser snabbt att det var lättare att få bort Santos från hagen. Han fick hopp in i sin bur medans jag försökte få tag på min idiotkanin.
Till sist får jag stop på honom och han andas häftig så jag höll kvar honom i famnen ett tag så att även jag kunde lugna ner mig lite...
 
När jag släpper in honom i buren så tycker han plötligt att vi skulle umgås?!? Jag var helt beredd på att han skulle försöka undvika mig, men icke!
 
När jag kom hem från skolan sen trodde jag att han skulle vara rädd för mig, men nej, nej. Han tyckte det var helt okej att jag klappade honom helt plötsligt!?
Det är en rejält konstig kanin jag har!!