Uppdatering

Nu har det varit riktigt tyst här på bloggen. Det har väl mest berott på att jag inte har haft något att skriva då jag nu har börjat mitt jobb på Kneippbyn. JSom ni kanske märkte var jag inte så sugen på att börja jobba då det innebar att jag inte kunde åka på de kanintävlingar jag hade planerat in. Men jag trivs superbra på mitt jobb och tycker det är kul med både arbetet och arbetskamraterna. Jag har än så länge bara jobbat i 4 dagar, men ser fram emot många till.
 
Kaninerna som sagt har inte gjort så mycket. De fick helt enkelt sommarlov när jag började jobba. Vi har försökt anordna ett bra slskydd så att det inte ska bli så varmt för dem på dagarna och vi börjar få fram ett resultat Pappa snickrade även ihop en nätlucka som man kan ha till kaninerna som bor uppe. Tack vare den så blåser det igenom lite mer luft än vanligt och förhoppningsvis svalkar det ner dem lite.
 
Sådär, det var en liten uppdatering för stunden. Det kommer mer jag lovar. Nästa plan är att jag oaf ska vara med på vår tävling i Klintehamn den 11 juli, då har jag faktiskt begärt om ledigt från jobbet. Känns kul, men som sagt jag gillar mitt jobb också, så lite vemodigt ändå :P