Stenkyrka 24/10

Det var ju tävling i lördags och jag hade fått med mig 6 st extrakaniner att tävla. Så totalt hade jag med mig 10 (!) kaniner att tävla. Jag sger bara det, en gång aldrig mer, haha. Jag hade kaniner att hoppa i alla klasser och det blev aldrig en lugn stund. Men kaninerna var enormt duktiga och presterade verkligen på topp allihop. 
 
Pussels Ch Someone Like You
Krok elit x2
Zoey kändes verkligen på topp! Hon var på hugget och tog verkligen i. Vinst i båda klasserna, bara tre starter dock. Finalloppet i andra kroken var fantastiskt. Hon sprang på bra och kunde, bitvis, vägen. Vi kändes verkligen som ett team och det var en fantastisk känsla. Hoppas det håller sig fram till SM :)
 
Tomorrows Mystery
Krok msv UT + Rak msv UT
Sid gjorde även han riktigt fina lopp. I raken tuffade han rakt på i ett lagom tempo och tyckte det var lekande lätt med msv-höjden. Det känns så bra när han hoppar på egen motor och när man slipper pusha honom för att hoppa.
 
Grenens Starlit Memory
Krok msv + rak msv UT
Nemo är som han är. Pushar man honom inte tillräckligt så sparkar han på alla möjliga hinder. Men han lyckades hålla benen i styr någorlunda iaf. Han vann kroken på 2+1 (hans första pinne i krok msv). I raken kändes han ritigt på hugget och hoppade stort över hindrena. 0+0 och en riktigt nöjd matte. Det var ju utom då han är svårklassad men det kändes bra med lite mer träning i msv innan vi tar oss an högre höjder, 
 
Storugns Princess of China
Krok lätt + rak lätt
Selma är nog en av de roligaste kanienr att hoppa. Hon har ett eget driv och en vilja som heter duga, hon nästan attackerar hindrena när hon hoppar. 1+1 i kroken och en precis utanför placering. I raken var det stor konkurrans då alla kaniner verkligen gick superfint. Det var lite kul då två av hennes syskon gick på 0 fel och det gjorde även Selma. Så det blev en liten syskonkamp mellan de tre. Men i finalen råkade tyvärr syskonen riva ett hinder men Selma tuffade på och kom i mål med 0 fel och vann klassen. Hennes första pinne som hon verkligen var värd :)
Hon är så rolig att hoppa, så frågan är ju om jag skulle kunna släppa henne, då jag bara har henne på foder än så länge.
 
 
 
 
Foto: Helene Svahn