Träning med Nora :)

Idag blev det en utflykt till Väskinde hem till Nora. Med mig hade jag Santos, Minolta och Sid. Vicky fick vara hemma och slappa i hagen.
Jag tog även med mig lite hinder för nu var det dags för... HOPPTRÄNING!!
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Sid tyckte det var helt okej att hoppa idag men svängde ut lite framför vissa hinder. Inget paniksväng, utan lunkade lugnt ut brevid hindret. Sedan lyckades vi ta fel väg i krokbanan, TVÅ GÅNGER!! He he nog lite mitt fel iaf, som inte kan styra min kanin :P Så vi vart diskade två gånger på samma dag XD
Men jag får väll säga att han är riktigt duktig och det är inte ofta som han river... snart blir det debutdags, börjar få fram ett datum!
 
Minolta var skitduktig idag! Hon börjar verkligen komma tillbaka från de döda nu, och hon hoppar riktigt bra! Klarade en box ( halvtvåa + halvtvåa ) i maxad msv-höjd :D Hon är riktigt rolig att hoppa med.
 
Santos blir bara mer och mer slarvig tycker jag... men det gör inte så mycket när jag har mina andra två små stjärnor som hoppar som små gudar ibland. Men ibland kunde han glimta till lite och hoppa över förväntan. Men emellanåt var Santos så nöjd så när han fick äta ikapp med sin nyfunne vän (och min nya idol) Kite.
 
Min idol Kite!!