Hajk, värmebölja och flytt

Just nu känns det som att livet springer i full fart för jag hänger inte med just nu... De senaste dagarna har varit fullproppade med aktiviteter så jag har knappt hunnit vara hemma något, därav den dåliga uppdateringen.
 
Kan väl dra en snabbversion av årets hajk.
Det var enormt varmt och klibbigt så det blev inte så mycket hoppande och ingen av oss orkade göra så mycket så det blev mest att sitta i skuggan och försöka hålla sig någorlunda sval.
Men kaninerna hoppade hyfsat bra ändå. Sid kämpade på fint som vanligt och Zoey skrek åt mig. jag testade längd med de båda två och Zoey fattade först ingenting. Men till slut fick jag henne att springa över 160 cm två gånger :)
Sid är inte bygd för att hoppa längd men han visar ändå att han bara kan kliva över 180 cm om han orkar!
 
Nicki var väldigt dryg båda dagarna och brunstade en del... Jag och Nora gjorde en deal att Nora hoppar med Nicki så tar jag hennes kanin Raya (Starlight's Red Dragon). Så på nästa tävling hoppar inte Nicki med mig.
 
 
Igår flyttade den sista gula ungen hemmifrån. Fearless, numera Haley, flyttade till sin nya matte Paulina. Det är en medlem i klubben så jag hoppas hon kommer börja hoppa med henne :)
Jag var även och hälsade på lilla Luna (Blessing In Disguise) som verkligen har fått ett toppenhem där hon får så mycket kärlek en kanin någonsin kan få!
Så nu är det bara de två gråa bäbisarna kvar här hemma men jag hoppas att de också kommer flytta ut snart för jag vill ha tillbaka mitt rum ;)
 
 
Och så vill jag bara påminna om att ge kaninerna mycket vatten och se till att de håller sig i skuggan så mycket som möjligt! De kan inte göra sig av med värmen som vi människor kan så ta hand om era små lurviga vänner!