År 2012

Vad passar inte bättre sista dagen på året än en återblick på 2012! Det bästa i år var väl att alla fortfarande lever, jorden gick inte under ;)
Men mitt kaninhopparår har väl gått lite från botten till toppen hela tiden...
 
Toppen!
 
Årets hörjdpunkt var nog när jag fick lov att köpa min lilla Bojjan-bäbis, något som jag längtat efter i två år! Han var kanske inte riktigt som jag tänkt mig och varit en riktig liten plåga i vissa fall men jag tycker om honom ändå <3 Jag tror att han kommer gå riktigt långt inom hoppningen bara v kommer igång med tävlandet ;)
 
En annan höjdpunkt var nog när Santos blivit Elit i både rak och höjd, min lilla nallebjörn som kunnat gå så långt.
 
 
 
Botten...
 
Alla sjukdomar jag har vari med om i år har inte varit så roliga. I maj blev Minolta så sjuk att vi trodde att hon skulle dö, men hon klarade sig och jag är så oerhört glad!
Sedan nu i oktober så hade Santos en knöl på ena kinden och det har varit en del veterinärbesök de senaste månaderna och han bor fortfarande inne. Men det ser ut som allt är bra och att han snart kan flytta ut.
 
 
 
Hur har då själva kaninhopningen gått.
 
Vicky:
Vicky 8 år gammal lyckades faktiskt ta en pinne under det här året! Sista pinnen upp till msv tog hon i april på en hammatävling 8/4. Efter det fick hon veteranklassas vilket hon tyckte passade väldigt bra. Under en tävling i Gulsippan16/9 rejsade hon genom banan i grunden och tyckte det var superkul! Det var nog en av de roligaste loppen på läääääänge med henne <3
 
Minolta:
Minolta har "endast" tagit 3 pinnar. Dem tog hon under samma tävlingshelg och alla tre är vinster. Efter det blev hon då sjuk och därmed kom en liten svacka i hoppningen. Allt självförtroende försvann och vi har kämpat som dårar för att komma tillbaka till ett klokt sammarbete och framgångar inom hoppningen.
Och de framgångar jag ser idag är så mycket värda och att se sin lilla donna ha kul när hon hoppar värmer hjärtat.
Ett minne från i år med Minolta var när vi debbade msv i Kalmar på stämman. Hon kom till final på 3 fel och bara det var jag stolt över. Och i finalen nollade hon och kändes hur säker som hellst! Alltså denn adonna vet inte hur mycket talang hon besitter...
 
Santos:
Min enormt duktiga nallebjörn har sammanlagt plockat 10 pinnar under året!!!!!! Helt sjukt stolt! <3 Hela 5 svårpinnar har han tagit från april till augusti. Jag trodde dock aldrig att han skulle komma så långt. Många underbara lopp har han bjudit mig på och vi har tillsammans utvecklats hur mycket som hellst.
 
Även 2 höjdpinnar har klarats och iom att vi satte en hög ribba på debuten när han hoppade 70 cm så har det varit vårat mål att klara det igen. Och visst har vi även nått det med hård träning ;)
 
3 efterlängtade krokpinnar blev det också så nu när vi komme4r tillbaka till hoppningen igen satsar vi på att ta lite fler pinnar i krok.
 
Sid:
Han har inte hunnit starta så många gånger och vi har haft det lite struligt med sammarbetet men på både rak och krok debuterna togs det pinne. Så två pinnar på 6 starter i år och en precis utanför placering är inte dåligt.
Jag hoppas att vi kommer plocka många fler nästa år och att han kan få visa den kapacietet som han besitter :)
 
 
 
 
 
 
 
Trots allt har det varit ett ganska bra år och jag tror inte att 2013 kommer bli sämre ;)