Tävlingshelg

Förra helgen var jag iväg och tävlade på fastlandet. Det blev en liten rutt till Borlänge och sedan till Stockholm.
 
Lördag
 
Pussels Ch Someone Like You
Krok elit x2
I första eliten var det bedömning A, endast en omgång. Jag är inte den som går och är nervös (undantag för Kista) men just under loppet med Zoey kom nerverna. Jag kan väl erkänna att jag var sugen på ett cert, men med nerver utanpå är det inte så lätt att göra ett bra lopp. 2 fel och en femte placering,
I andra eliten hoppade hon betydligt finare på 3+1. I finalen kunde jag slappna av lite mer och det blev ju en betydligt bättre runda som jag kunde vara riktigt nöjd med.
 
Tomorrows Mystery
Krok elit x2
Sid hade bestämt sig för att inte hoppa den här dagen, så han rev i princip alla hinder på banan. Var glad om han klarade 4 hinder, haha.
 
Grenens Starlit Memory
Krok lätt x2
Nemo gick väldigt ojämt denna dag. I första lätten tog jag ut honom lite för tidigt så han var ganska okoncentrerad när vi skulle starta. 4 fel, och alla var sparkar...
I andra lätten lyckades jag få upp koncentrationen lite. 0 fel i grunden och i fineln rev han första hindret som var platt... Och självklart ska jag alltid lägga mig i mina kaniners lopp så det blev ett missförstånd på en maxad box. Alltså, ett fel till honom och ett fel till mig... Men det blev ändå en andra plcering och sista pinnen till medel! Så nu är vi helt ur lätten! :D
 
 
 
Söndag
 
Pussels Ch Someone Like You
Rak elit
Zoey tuffade på fint på 2+1 men med riktigt fåniga rivningar.... Känns att hon inte är i toppform, för hon hade kunnat nolla den banan om viljan hade funnits där. Men nu har hon inte tävlat på hela sommaren så jag har ju förståelse för att hon inte har skallen för att prestera på topp. Men hon är ändå min stjärna <3 Men vad klagar jag för egetnligen?! Hon kom ju trots allt tvåa, så behöver ju inte klaga allt för mycket, men känslan spelar ändå ganska stor roll över hur ett lopp kan gå. Går kaninen på noll fel och känslan är dålig, känns hela loppet automatiskt dåligt. Jag tror ni förstår vad jag menar ;)
 
Tomorrows Mystery
Rak elit
Sid var lite mer fokuserad den här gången. Jag tror inte jag ska hoppa fram för mycket med honom, för då håller han sig mer taggad. 4 fel och ett helt godkänt lopp.
 
Grenens Starlit Memory
Rak msv (debut)
Jag hade inga förväntningar på grabben efter gårdagens lopp. Men han visade vart skåpet skulle stå och gick på 1+0! Han hade ett helt annat fokus än vad han haft i lätten och det var riktigt kul att se honom ta i ordentligt. Det kanske kan bli något av sorken trots allt :)