Stenkyrka 28/2

Idag var det tävling ute i Stenkyrka. Det var båda rak och krok och trots att regnet lurade i luften lyckades vi komma undan det och istället fick vi se lite sol!
 
Pussels Ch Someone Like You
Krok svår UT + Rak svår UT

Jaaaa... Zoey var brunstig så det var väl inte mycket att säga till om där. Vi hoppade väl kanske 6 hinder på varje bana och även om hon var brunstig var jag ganska nöjd med att ha hoppat några hinder. Men det var ändå skönt att ha med henne på plats för jag vet vart jag har henne och när man behöver lite tröst kan man alltid vända sig till henne. Min underbara tjej ♥
 
Tomorrows Mystery
Krok msv UT + Rak Msv UT

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med Sid. Han är antingen väldigt tjurig eller väldigt rädd. Han är inte alls så där glad och sprallig som han brukar vara annars. Jag har känt på mig att något inte riktigt stämmer ett bra tag nu och jag hoppas verkligen att han blir sitt vanliga, glada jag snart igen.
Men han hoppade ändå helt okej på 2+1 i kroken och 2+0 i raken.
 
Sky Attack
Krok lätt + rak lätt

Det här är inte en lätt kanin kan jag inte påstå... Det behövs inte mycket till för att han skall explodera och bli väldigt arg. Men något som är positivt är att han faktiskt koncentrerar sig på att hoppa när han väl kommer fram till hindret. Så hoppningen är inga problem men vägen där emellan är mer kämpig.
I krok, 1+0 och en 4:e placering och pinne. I raken blev det 0+0 och en andra placering. Så hans första pinnar har nu kommit och jag tror att det kommer komma många fler nu. Jag är redan lite nyfiken på hur det kommer bli i medeln trots att det är en liten bit kvar tills dess.
 
 En liten Zoey
Foto: Nora Löthberg