Uppsala - Stockholm

I helgen var det tävlingsdags, är även täving i bästa hemmaklubben ikväll också. Det blev inte så många starter i helgen men det var trevligt att komma iväg ändå.
 
Zoey tävlade endast i Stockholm i rak elit. Hon kändes jättekonstig och stel, vilket var väldigt tråkigt... 5 fel och en riktigt dålig känsla i loppet. Vi får hoppas på revansh ikväll.
 
Selma tävlade rak svår både hos Uppsala och Stockholm. Hon var inte all med i hoppningen och kändes osäker på höjden, för första gången hittills. Men det kommer tror jag, hoppa kan hon iallafall. 
 
Nemo var helgens stjärna. 3/4 pinnar och två elitklassningar. Hos Uppsala var det rak och krok. I raken var han lite off och deet blev 3 fel och ingen final. i kroken däremot hade han vaknat till och gick på 0+1 och fick den sista placeringen och blev elit! Hos Stockholm var han lika självklar som jag vet att han kan vara. 1+1 i rak svår och en andra placering (tror vi måste träna lite mer på vattengravar ;) ). Sedan skulle han starta längd ej elit. Wow vad den här grabben kan hoppa långt. Klarade alla längder på första försöket fram tills 210 där han tog det i andra och vann. Men något jag itne hade räknat med var att han skulle börja snuska, men jag tror att det berodde på att han började bli trött och dessutom var omringad av massvis av snygga brudar. Det är inte lätt att vara kille <3
 
Foto: Tove Jensen