Träning

Det har varit väldigt tomt här på bloggen och anledningen är mitt jobb... Det har inte blivit så mycket tid till kaninerna men nu har jag äntligen hunnit landa hemma lite. Idag när jag kom hem så tog jag ut lite hinder för att hoppa lite. Lipton blev först ut och jisses, vad han har utvecklats! Han har verkligen mognat på sig och hoppar med en sån säkerhet att man nästa ramlar av stolen. Seglar fint över allt jag sätter upp och skulle lätt klara av svårklassen nu. Vi ska bara ta de där sista pinnarna ;)
 
Nemo stod som numer två och jag har nu konstaterat att han är en jättebebis, båda i kropp och själ. Han verkar inte ha koll på någonting och lever bara sitt liv med ett stort leende. Men han hoppade väldigt fint men efter några rundor verkade han tappa suget lite. Om han bara kunde visa sin hoppförmåga på tävlingar istället för träningar så hade det ju varit underbart.
 
Zoey var brunstig och väldigt konstig. Hon var rädd för allt, vilket jag tror hängde ihop med brunsten. Så det blev ingn längre promenad för hhen.