2018

Kaninhoppning har varit en stor del av mitt liv. Men under de senaste årn har det hamnat i skymundan för skolan och andra fritidsintressen. Kaninerna har inte alls fått den uppmärksamhet som de har förtjänat och under 2017 gjorde jag endast en fastlandsresa med kaninerna. Lite sorgligt men sånt är livet ibland. Jag tror man måste distasera sig från vissa saker ibland och se det ur ett annat perspektiv. 
 
Under tiden i skolan har jag haft fokus på mycket annat än kaninerna och jag har helt inte haft ork att ta mig till tävlingar eller ta ut kaninerna och hoppa några hinder. När jag gick ut gymnasiet förra året så var det som all kraft rann ur mig. Jag hittade inte motivering till någonting längre och allt vad fritidsintresse hette... försvann. 
 
 
Andra halvan av 2017, när jag kom utanför skolbyggnaden och var tvungen att stå på egna ben såg jag en helt annan värld. En värld där jag kan bestämma helt själv vad jag ska göra. Jag har jobbat på 3 jobb samtidigt och fått träffa så många nya människor, gamla som unga. Varje person har gett mig en ny syn på livet och hur man kan tänka. Många har pushat mig till att våga göra saker som jag inte trodde jag kunde och hejat på mig när jag har börjat med en ny karriär.
 
Och nu står jag är, i startgropen av 2018 och ser så många möjligheter för det här året. Det här året vill jag göra en comeback, både som person och kaninhoppare. Kaninerna har utan tvekan varit en stor del av mitt liv och jag antar att de alltid kommer att vara det. Jag har redan planerat in min första tävling för 2018 och även många andra planer ligger och gror. Jag är så spänd på vad som kommer hända det här året. Kanske blir det inte alls som jag har tänkt och kanske blir det så mycket bättre! 
 
Som mål för det här året har jag i alla fall att komma iväg på SM, hälsa på lite klubbar och människor som jag inte har träffat på flera år och framförallt ha otroligt roligt med mina fyrfota vänner ♥